Welkom bij Wiersma Banden

© Wiersma Banden Joure  Telefoon: 0513-418458    Email: info@wiersmabanden.nl

Michelin, Continental en Hankook zijn onze hoofdmerken in het autobandensegment. Ook andere bekende merken banden kunnen wij u voor een scherpe prijs aanbieden.

Met moderne apparatuur worden uw banden netjes en zorgvuldig gemonteerd en gebalanceerd. We beschikken ook over een bandenmonteermachine die speciaal voor lichtmetalen wielen gemaakt is. Met deze machine kunnen we de banden monteren zonder kans op beschadiging van uw wiel. Ook de zogenaamde Run On Flat banden kunnen wij zonder moeite monteren.

Heeft u een lekke band? U kunt langskomen na afspraak. Uw band wordt op een professionele manier gerepareerd. Klaar terwijl u wacht.

Wij kunnen uw banden ook vullen met stikstof. Hierdoor blijven de banden in alle omstandigheden op de juiste druk.

Vanaf 1 november worden alle nieuw geleverde auto`s voorzien van een TPMS systeem. TPMS= Tyre Pressure Monitoring System. Dit systeem controleert dus constant uw bandenspanning. Wij als echte bandenspecialist hebben de kennis en apparatuur om deze sensoren uit te lezen en te vervangen.

Naast monteren,balanceren en repareren van banden, kunnen wij uw auto ook uitlijnen. Uitlijnen betekent dat de auto op het juiste spoor wordt afgesteld. Met behulp van een computer en sensoren, die op het wiel worden geplaatst, wordt de auto compleet uitgemeten. De gegevens worden met de fabrieksspecificaties vergeleken en zo nodig bijgesteld.

Alleen voor het uitlijnen hoeft u een afspraak te maken. Voor nieuwe banden kunt u zonder afspraak bij ons terecht.

Ook met u lease auto bent u bij ons op juiste adres. Wij zijn aangesloten bij het ROB netwerk, waarmee wij in direct contact staan met de meeste leasemaatschapijen.