Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Home Mobiele service Profiel Links Contact
© Wiersma Banden Joure  Telefoon: 0513-418458    Email: info@wiersmabanden.nl
Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden
Naast monteren en balanceren kunnen wij uw auto ook uitlijnen. Uitlijnen betekent dat de auto op het juiste spoor wordt gestelt. Wij maken gebruik van de modernste techniek in 3D uitlijnen Met behulp van een computer,camera en sensoren, die op het wiel worden geplaatst, wordt de auto compleet uitgemeten. Er worden 3 waarden gemeten de sporing (toe out/in),wielvlucht (camber) en de askanteling (caster). De gegevens worden met de fabrieksspecificaties vergeleken en worden zo nodig bijgesteld. Een goede uitlijning betekent: een langere levensduur van uw banden, brandstof besparing en een goede wegligging. Als u uw auto wil laten uitlijnen dan kunt u bellen of een email sturen voor een afspraak.
DE KRACHT VAN DE COMBINATIE Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Home Mobiele service Profiel Links Contact Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Autobanden Truckbanden Landbouwbanden Industriebanden Grondverzetbanden Bezoek ons ook op facebook.